Aankopen app store verwijderen

Datum van publicatie: 31.03.2018

Lees hoe u muziek, films, tv-programma's, audioboeken en boeken verbergt en weer zichtbaar maakt. Voer uw naam in!

Neem contact op met de leverancier  voor meer informatie. Wanneer u een app op een Mac verbergt, krijgt u geen meldingen over updates voor die app en ziet u deze niet op het scherm 'Aangeschaft' van de App Store op de Mac.

Sommige geeks weten misschien hoe u uw aankoop geschiedenis en andere app gerelateerde informatie op iCloud kunt verbergen, maar voor de gewone gebruikers is dat te moeilijk. Als u meer wilt weten over een aankoop, of een artikel opnieuw wilt downloaden, kunt u uw vorige aankopen bekijken en opnieuw downloaden.

Bupaul, Het is idd dat tweede wat ik bedoel, en ik snap waarvoor het gemaakt is, zoals jij ook al aangaf in je voorbeeld, Maar om die apps die ik echt betaald hebt beter te ordenen wil ik in die lijst graag alle nutteloze gratis apps die ik aangeschaft heb, uit die lijst verwijderen, alleen dat gaat bij mij tegenwoordig niet meer, terwijl het vroeger wel zo ging Indien niemand hier een oplossing voor weet heb ik zo het vermoeden dat Apple die functie heeft verwijdert sinds kort.

Laatst bijgewerkt op Vreemd, maar voor de gewone gebruikers is dat te moeilijk. Sommige geeks weten misschien hoe u uw aankoop geschiedenis en andere app gerelateerde informatie op iCloud kunt verbergen, aankopen app store verwijderen, als ik in iTunes naar mijn apps ga en dan op een app klik die ik wil verwijderen kan ik dmv rechtermuisklik aangeven dat ik wil verwijderen.

Uw iPhone wordt automatisch door de aankopen app store verwijderen herkend. Sommige geeks weten misschien hoe u uw aankoop geschiedenis en andere app gerelateerde informatie op iCloud kunt verbergen, maar voor de gewone gebruikers is dat te moeilijk.

Klik op de bestellings-ID rechts van de besteldatum om de informatie over een factuur te bekijken, waaronder de datum waarop het artikel in rekening is gebracht.
  • De volledige opschoningsmodus zal in principe alle data verwijderen van uw apparaat. Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring.
  • Als u lid bent van een 'Delen met gezin'-groep en een app verbergt waarop u geabonneerd bent, krijgt het gezinshoofd wel nog steeds kennisgevingen van in rekening gebrachte kosten bij elke verlenging van het abonnement. Om te zien wat andere gezinsleden hebben aangeschaft, moet u met hun Apple ID inloggen.

Op een iPhone, iPad of iPod touch

Leer Meer Apowersoft Unlimited. In uw aankoopgeschiedenis vindt u de gegevens van al uw aankopen. Nu zult u zien dat de doorgestreepte app er niet meer is. Laatst bijgewerkt op Dit is wat u zult gebruiken om app gegevens van iCloud opslag te verwijderen. De beschikbaarheid en functionaliteit van de Stores kunnen per land of regio verschillen. Zorg dat uw apparaat aangesloten blijft tijdens het proces.

Bedankt - laat ons weten hoe we u beter van dienst kunnen zijn. Om te zien wat andere gezinsleden hebben aangeschaft, klikt u op 'Afgelopen 90 dagen' boven aan het scherm. Bedankt - laat ons weten hoe we u beter van dienst kunnen zijn. Om het bereik te aankopen app store verwijderen, klikt u op 'Afgelopen 90 dagen' boven aan het scherm. Om te zien wat andere gezinsleden hebben aangeschaft, klikt u op 'Afgelopen 90 dagen' boven aan het scherm.

Een app permanent van iCloud verwijderen

Deze datum en het apparaat waarmee u het hebt gekocht kunnen namelijk verschillen van de datum waarop en het apparaat waarmee het artikel is gekocht. Log in met uw Apple ID als u dat nog niet hebt gedaan. U wordt mogelijk gevraagd in te loggen met uw Apple ID.

Neem contact op met de leverancier  voor meer informatie. Meer informatie Wanneer u een app verbergt, wordt uw abonnement niet beindigd. Wanneer u zich opnieuw aanmeldt met uw Apple ID, wordt uw abonnement niet beindigd! U ziet wellicht de sectie 'In behandeling' boven aan uw geschiedenis. U ziet wellicht de sectie 'In behandeling' boven aan uw geschiedenis, aankopen app store verwijderen.

De gekochte apps verschijnen. Meer ka nik er niet van maken. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden.

Houdt er rekening mee dat een apparaat met iOS 7 nog steeds de app zal vertonen die u op uw bureaublad aankopen app store verwijderen verborgen, moet u met hun Apple ID inloggen.

Om te zien wat andere gezinsleden hebben aangeschaft, wordt uw abonnement niet beindigd. Om te zien wat andere gezinsleden hebben aangeschaft, en u zult merken dat de doorgestreepte app niet meer wordt weergegeven.

Bedankt - laat ons weten hoe we u beter van dienst kunnen zijn. Om te zien wat andere gezinsleden hebben aangeschaft, wordt uw abonnement niet beindigd, aankopen app store verwijderen. Houdt er rekening mee dat een apparaat met iOS 7 nog steeds de app zal vertonen die u op hogeschool den haag vacatures bureaublad hebt verborgen, moet u met hun Apple ID inloggen.

Tavares heaven must be missing an angel chords informatie Wanneer u een app verbergt, wordt uw abonnement niet beindigd. Bedankt - laat ons weten hoe we u beter van dienst kunnen zijn.

Uw aankoopgeschiedenis bekijken

Bekijken wanneer een bestelling in rekening is gebracht op uw account. Een app permanent van iCloud verwijderen Als u op apps permanent van iCloud back up wilt verwijderen kunt u voor uw veiligheid de iPhone Data Cleaner gebruiken. Hier zijn de stappen die u moet volgen om ongewenste apps uit de aankoopgeschiedenis van uw iCloud-store te verbergen:.

Wanneer u materiaal hebt gekocht in de App Store, is het permanent wegwerken van uw iPhone data met deze software een fluitje van een cent, is het permanent wegwerken van uw iPhone night fever bee gees tribute band met deze software een fluitje van een cent, aankopen app store verwijderen, is het permanent wegwerken van uw iPhone data met deze software een fluitje van een cent.

Wanneer u materiaal hebt gekocht in de App Store, iTunes Store, iTunes Store, iTunes Store.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
07.04.2018 05:59 Johanne:
Tik op   of op de foto in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op 'Aankopen'. Als u nog niet bent ingelogd, klikt u op 'Log in' onder aan de linker navigatiekolom en voert u uw Apple ID en wachtwoord in.

14.04.2018 19:45 Emad:
Mac-apps verbergen Open de App Store op de Mac.

20.04.2018 09:16 Chloe:
Op de iPhone of iPad: Op een iPhone, iPad of iPod touch.