Dumoulin tour de france nos

Datum van publicatie: 20.12.2018

De speech van Tourwinnaar Thomas, inclusief mic drop. Lees hier het wedstrijdverslag.

The mountains classification had existed since , but it had lacked a distinctive jersey until then. Merci en tot de volgende keer! Bekijk ook Dumoulin gaat Froome voorbij in klassement, maar kan Thomas niet lossen. It worked out well. Overigens verloor Démare slechts 9 minuten op de ontketende Nairo Quintana in de slotklim van 16 kilometer.

Toch wilde Geraint Thomas niet vooruitlopen op zijn eerste Tourzege. Op dit moment is er geen live uitzending Open de player in een apart venster Sluit de player.

The mountains classification had existed sincebut it had lacked a distinctive jersey until then. Dumoulin tour de france nos uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen. Alleen zijn er niet veel sprinters meer over en al helemaal geen fitte sprinters, dumoulin tour de france nos.

Mollema gaat op naar de Vuelta: We houden ermee op hier in Parijs. Er is na de 17de etappe in de Tour weer meer dan genoeg stof om over door te praten. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

POPULAIRE VIDEO'S

Primoz Roglic behoorde tot de sterkste renners in de groep met favorieten. Op dit moment is er geen live uitzending Open de player in een apart venster Sluit de player. De ultrakorte bergrit heeft geen slachtoffers geëist aan de achterkant van het peloton. Dit is toch een beetje een bevestiging. Tour de France team classification:

Heeft Tom Dumoulin nog een kans om Geraint Thomas het geel afhandig te maken. Toch wilde Geraint Thomas niet vooruitlopen op zijn eerste Tourzege. Toch wilde Geraint Thomas niet vooruitlopen op zijn eerste Tourzege? Toch wilde Geraint Thomas niet vooruitlopen op zijn eerste Tourzege, dumoulin tour de france nos.

De speech van Tourwinnaar Thomas, inclusief mic drop

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. De ultrakorte bergrit heeft geen slachtoffers geëist aan de achterkant van het peloton. De sprinter, die al de hele Tour worstelt om op tijd binnen te komen als het bergop gaat, verloor vandaag

This is the highlight of my life, along with my marriage. Life in Yellow Lees meer over de bijzondere prestatie van Tom Dumoulin in deze Tour. Life in Yellow Lees meer over de bijzondere prestatie van Tom Dumoulin in deze Tour. Hij toonde zich een waardig verliezer.

Tom Dumoulin (Team Sunweb) - second in 2018

Bekijk ook Dumoulin gaat Froome voorbij in klassement, maar kan Thomas niet lossen. This is the highlight of my life, along with my marriage.

Het belangrijkste slachtoffer van de aanvallen van Roglic, Dumoulin en Kruijswijk zelf, bleek uiteindelijk Chris Froome. Op 25 augustus begint de Ronde van Spanje met een individuele tijdrit van 8 kilometer in Málaga.

  • Leclerc to take polka-dot jersey to new heights Joop Zoetemelk pulled on the first ever polka-dot jersey of the Tour de France on 27 June
  • Op dit moment is er geen live uitzending Open de player in een apart venster Sluit de player.
  • En wat zei de trotse geletruidrager na afloop?
  • Daar staat het dan:

Maar Peter Sagan is wel keurig binnen, op ruim 26 minuten. Maar Peter Sagan is wel keurig binnen, op ruim 26 minuten. Daar staat het dan: Thomas blij en opgelucht na tijdwinst in korte Pyreneenrit, dumoulin tour de france nos.

Maar Peter Sagan is wel keurig binnen, but it had lacked a distinctive jersey until then. Moreover, he scored the sixth overall victory by Team Sky in seven editions from to after he helped Bradley Wiggins and Chris Froome to do so. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen. We houden ermee op hier in Parijs.

Related Articles

Mede door zijn aanvallen, moest Chris Froome uiteindelijk 43 seconden toegeven. Just a few kilometres away, in Paris, a peloton of 67 riders mostly made up of former soldiers prepare, at the heart of De reactie van Robert Gesink na de laatste etappe van de Tour. De bolletjestrui voor de winnaar van het bergklassement is dit jaar voor Julian Alaphilippe.

Chris Froome zou na de 17de etappe zonder verzorging of jasje naar beneden zijn gereden. Partners of Le Tour, dumoulin tour de france nos. Onderweg komen de renner twee klimmetje van de vierde categorie tegen, maar dat mag zelfs voor de vermoeide sprinters geen enkel probleem opleveren. Partners of Le Tour.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
22.12.2018 17:17 Milan:
Dan staat de eerste etappe op het programma, kilometer lang met start en finish in Brussel. Het belangrijkste slachtoffer van de aanvallen van Roglic, Dumoulin en Kruijswijk zelf, bleek uiteindelijk Chris Froome.

30.12.2018 07:42 Dorieke:
Chris Froome zou na de 17de etappe zonder verzorging of jasje naar beneden zijn gereden.