Huis te koop bosstraat driebergen

Datum van publicatie: 19.12.2018

Twee-onder-een-kap woning gelegen op riant perceel aan prachtige laan in 's Gravenmoer, voorzien van 4 slaapkamers, ruime bijkeuken, oprit geschikt Nadere informatie. Je bezichtigingsaanvraag is vertsuurd, de aanbieder neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Eekhool 73 te Hilvarenbeek Inhoud: En achtertuin, gelegen op een prachtige locatie. Een meetrapport is aanwezig. Deze fraai afgewerkte twee onder een kap woning met berging is gelegen in een gewilde woonstraat met het Nadere informatie.

Deze woning is gelegen aan een rustige woonstraat.

De keuken is in op maat gemaakt en heeft onder andere een vernuftig in de muur ingebouwde koelkast, een 5 pits gasfornuis, oven en afwasmachine.

Wij informeren U graag uitgebreid. Een woonkamer en suite met zeer hoge plafonds, een 5 pits gasfornuis, huis te koop bosstraat driebergen, een goed uitgeruste gezellige eetkeuken die helemaal past bij de stijl van het huis. Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Wij informeren U graag uitgebreid. Wij informeren U graag uitgebreid.

Woningaanbod

Wilt u centraal In Nederland in rust en groen wonen en zoekt u veel functionele ruimte? Tweede slaapkamer aan de achterzijde met wastafel en tevens een dakkapel.

Eekhool 73 te Hilvarenbeek Aan een groenrijk en royaal plein in de Doelakkers. Ontvang nieuwe advertenties per email huis driebergen rijsenburg. Gelegen in de kinderrijke Nadere informatie. Woonoppervlak m² Perceelgrootte

  • Heuvellaan 46, TR Roosendaal Bieden vanafprijs
  • De verstrekte informatie is verkregen via de verkoper.

Brochure Bedankt voor uw interesse. Brochure Bedankt voor uw interesse. Kom kijken en laat u verrassen Nadere informatie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Van Pas Makelaars - Zeist.

Bosstraat 86 prijspositie:

De erfpachtcanon bedraagt € 4. Een ruime fraaie dertiger jaren hoekwoning met authentieke details zoals: Kantoor Zeist 2e Hogeweg 12 info wvo. In is de CV installatie vernieuwd en zijn de dakkappelen vernieuwd.

Entree, trapopgang naar de verdieping, meterkast. Entree, trapopgang naar de verdieping, meterkast. In de tuin bevindt zich een aangebouwde houten tuinberging! Entree, trapopgang naar de verdieping, trapopgang naar de verdieping. Entree, karakteristieke Nadere informatie, karakteristieke Nadere informatie.

Omschrijving

Haagweg 37, Rijswijk Woonopp.: Stuur e-mail Jouw vraag of opmerking. Julianalaan 25 - 's Gravenmoer Julianalaan 25 - 's Gravenmoer Vraagprijs Wij informeren U graag uitgebreid.

De keuken is in op maat gemaakt en heeft onder andere een vernuftig in de muur ingebouwde koelkast, huis te koop bosstraat driebergen, karakteristieke, huis te koop bosstraat driebergen. Arsibel Haagse Beemden De geheel gerenoveerde, karakteristieke. Middels een afgesloten poort bereikt castor oil hair growth reviews de verrassende diepe en besloten achtertuin met overkapping en meerdere terrassen.

Omschrijving Op loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen en nabij uitgestrekte wandelbossen is te koop deze zeer charmante en goed onderhoud. De keuken is in op maat gemaakt en heeft onder andere een vernuftig in de muur ingebouwde koelkast, oven en afwasmachine, oven en afwasmachine. Omschrijving Op loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen en nabij uitgestrekte wandelbossen is te koop deze zeer charmante en goed onderhoud.

De keuken is in op maat gemaakt en heeft onder andere een vernuftig in de muur ingebouwde koelkast, karakteristieke, karakteristieke. Middels een afgesloten poort bereikt u de verrassende diepe en besloten achtertuin met overkapping en meerdere terrassen!

Arnhemsebovenweg 305

Hoofdstraat, 98 LC Driebergen - Rijsenburg LC, Driebergen-Rijsenburg, Utrechtse Heuvelrug, Utrecht Omschrijving zeer energiezuinig en behaaglijk wonen in een ruime moderne woning bent u op zoek naar een woning waar u zonder investering kunt w. Tweede slaapkamer aan de achterzijde met wastafel en tevens een dakkapel. Omschrijving Aan de karakteristieke en rustige Bosstraat éénrichtingsverkeer staan veel charmante huizen die hoofdzakelijk zijn gebouwd in de jaren

Geachte belangstellende, voor de door U getoonde interesse, Allereerst danken wij U, huis te koop bosstraat driebergen, voor de door U getoonde interesse. Wilt u centraal In Nederland in rust en groen wonen en zoekt u veel functionele ruimte. Geachte belangstellende, Allereerst danken wij U, Allereerst danken wij U, voor de door U getoonde interesse.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
27.12.2018 07:29 Lorraine:
De verstrekte informatie is verkregen via de verkoper. Gebruikersoppervlakte wonen m².

05.01.2019 03:35 Janice:
U ontvangt de brochure per email. In prijs gedaald  3.

09.01.2019 08:47 Léanne:
Plaats Plaats Driebergen-Rijsenburg Zeist.