Openingstijden restaurant de poppe markelo

Datum van publicatie: 04.02.2019

We waren echt véél beter gewend bij dit restaurant. De ene keer is nog beter als de andere keer. Het is er niet druk.

Toch is er altijd een plek en als die er niet is dan wordt deze wel gecreëerd. Wat men afspreekt en bestelt krijgt men ook, en meer! Al jaren kom ik met mijn familie bij De Poppe. De vis zalm was erg droog. Je kunt hier gewoon fantastisch goed en lekker eten zonder opsmuk.

In de zomer openingstijden restaurant de poppe markelo mooi buiten terras met speeltuin voor de kinderen, bedankt en tot ziens. In de zomer een mooi buiten terras met speeltuin voor de kinderen, in de winter gezellig binnen. In de zomer een mooi buiten terras met speeltuin voor de kinderen, bedankt en tot ziens. Zeker de moeite waard om langs te gaan. Zeker de moeite waard om langs te gaan? Kortom, in de winter gezellig binnen.

Het team en de gastvrijheid van de Poppe is een aanrader voor iedereen. Toch is er altijd een plek en als die er niet is dan wordt deze wel gecreëerd. Dus met 6 man is er plek gecreëerd voor ons.
  • Liefhebbers van een extreem vette hap zullen het misschien wel kunnen waarderen, maar - hoewel ik op dat gebied echt wel wat gewend ben:
  • Wat men afspreekt en bestelt krijgt men ook, en meer!

Contactgegevens

Meerdere keren met bruiloften, maar ook gewoon om h eerlijk te eten! Jarenlang ervaring met dit restaurant. Tom Besten 21 punten. Ik heb nog úren last gehad van al dat vet in m'n maag. Nette en correcte bediening met eten van goede kwaliteit. Al jaren kom ik met mijn familie bij De Poppe.

  • Niet alleen het terras, maar ook het restaurant.
  • Maar wat je op je bord krijgt is van uitstekende kwaliteit. Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels.

Nederland Nederland Belgi Servi! Als je een keer haast hebt en je meldt dat krijg openingstijden restaurant de poppe markelo snel je eten. Nederland Nederland Belgi Servi. Community Hoe was je ervaring. Community Hoe was je ervaring. Als je een keer haast hebt en je meldt dat krijg je snel je eten.

Uitgelichte restaurants in Markelo

Een tamelijk donkere eetzaal, met zware pluchen gordijnen. En zoals we hier gewend zijn was het eten prima en de bediening zeer goed. Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels.

Laatst in december een diner gehad bij de Poppe. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Laatst in december een diner gehad bij de Poppe? Gewoon lekker ouderwets goed eten. Tom Besten 21 punten.

Plaatsen met restaurants in de buurt van Markelo

Er is keuze genoeg en alle lof voor de mensen achter de schermen. Het oogt zoals het smaakt en smaakt zoals het oogt: Maar dan wordt het wel een ander lunchgerecht dan vandaag! Het is gewoon top! Ach, wie weet lunchen we nog wel eens weer bij De Poppe.

Laatst in december een diner gehad bij de Poppe. Lekker eten en goede sfeer, maar ook gewoon om h eerlijk te eten. Lekker eten en goede sfeer, leuke bediening en een mooie avond.

Het eten is er heerlijk en het ziet er ook nog eens prachtig uit. De bediening is correct en klantvriendelijk. Jan Lodeweges 7 punten.

Lekker eten en openingstijden restaurant de poppe markelo sfeer, leuke bediening en een mooie avond? De bediening is correct en klantvriendelijk. Lekker eten en goede sfeer, leuke bediening en een mooie avond.

Places near Markelo with restaurants

Maar dan wordt het wel een ander lunchgerecht dan vandaag! De vis zalm was erg droog. Lekker eten en prima bediening! Nederland Nederland België Servië.

Je kunt hier gewoon fantastisch goed en lekker eten zonder opsmuk. Absoluut goede kwaliteit en zeker een aanrader? Je kunt hier gewoon fantastisch goed en lekker eten zonder opsmuk.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
07.02.2019 23:38 Riley:
Top restaurant, echt een aanrader.

16.02.2019 23:03 Safina:
De ene keer is nog beter als de andere keer.

21.02.2019 04:40 Barend:
Partner bestelde het broodje gezond à 7,25 en is daar wel content mee: De Poppe doet dat zeker en wordt ook regelmatig door mij aangeraden!