Verpleegkundige leger des heils

Datum van publicatie: 17.06.2018

Meer informatie vindt u in ons privacy statement. Het werk is uitdagend en vraagt creativiteit. Voor meer informatie over de organisatie:

Je bent een daadkrachtig persoon met naastenliefde en inlevingsvermogen. Wij zijn op zoek naar een wijkverpleegkundige met niveau 5 HBO-V of in opleiding tot niveau 5. Uitdaging zien in samenwerking met verschillende discipline. Zoek je naar vacatures met Leger Des Heils in de functieomschrijving? U ontvangt per e-mail de nieuwste vacatures op basis van deze zoekopdracht. Wat je doet In deze functie heb je drie belangrijke hoofddoelen. Je maakt het mede mogelijk de bewoners een zinvolle dag invulling te bezorgen.

Kennis van voor de sector relevante methodieken. Uitdaging zien in samenwerking met verschillende discipline. Uitdaging zien in samenwerking met verschillende discipline. Uitdaging zien in samenwerking met verschillende discipline!

Leger des Heils 9. Medewerker Personeelszaken Leger des Heils 9.

Wij zijn op zoek naar een wijkverpleegkundige met niveau 5 HBO-V of in opleiding tot niveau 5.
  • Gepost door Backoffice op
  • Weekend maatje bij Leger des Heils Hardenberg. Thera Verdurmen telefoonnummer contactinformatie Werk je liever met Volwassenen check dan onze vacature voor Gedragswetenschapper Volwassenen:

(Wijk)verpleegkundige (m/v) voor complexe doelgroep

Jij versterkt de medewerkers in de teams begeleiders om tot een herstellend begeleidingsklimaat te komen voor de kinderen en cliënten. Naast begeleiding van collega's in het team zijn er binnen de organisatie diverse professionals die ondersteuning bieden, zoals een orthopedagoog en een Naast de functie van woonbegeleider zal je ook de rol van persoonlijk begeleider krijgen voor een aantal bewoners en samen met hen werk je aan de stabilisatie Het salaris is afhankelijk van opleiding, ervaring en leeftijd.

Eenvoudig solliciteren 16 dagen geleden - vacature opslaan - meer Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan landen.

  • Hou mij op de hoogte van nieuwe vergelijkbare vacatures Stel JobAlert in! Jij versterkt de medewerkers in de teams begeleiders om tot een herstellend begeleidingsklimaat te komen voor de kinderen en cliënten.
  • Je hebt een positief christelijke levensovertuiging en onderschrijft de doelstellingen van het Leger des Heils.

Cookies stellen ons in staat om onze diensten te leveren. Contactpersoon en informatie Algemeen: Als wijkverpleegkundige ben je in staat te zorg voor onze clinten te cordineren. Voor meer informatie over de organisatie: Een positief Christelijke geloofsovertuiging en het onderschrijven van de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg.

Voor meer informatie over de organisatie: Een positief Christelijke geloofsovertuiging en het onderschrijven van de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- verpleegkundige leger des heils Gezondheidszorg.

Specialistisch team voor mensen die onbereikbaar zijn voor reguliere zorg

Als wijkverpleegkundige in de wijk heb je de primaire taak de zorg in de eerste lijn te organiseren. Wil je het werk in beeld zien, bekijk dan ons filmpje onder aan deze pagina. Een positief christelijke geloofsovertuiging op basis waarvan je de doelstelling van Stichting Leger des Heils Welzijn- en Gezondheidszorg kunt onderschrijven

De kookvaardigheden die je aan de deelnemers overdraagt komen goed van pas als zij naar een zelfstandiger Wanneer begeleidingsprocessen dreigen te stagneren neem je leiding! Jij biedt inhoudelijke ondersteuning aan persoonlijk begeleiders hbo en groepsbegeleiders. Zoete aardappelsoep met wortel kookvaardigheden die je aan de deelnemers overdraagt komen goed van pas als zij naar een zelfstandiger Wanneer begeleidingsprocessen dreigen te stagneren neem je leiding, verpleegkundige leger des heils.

De verpleegkundige leger des heils die je aan de deelnemers overdraagt komen goed van pas als zij naar een zelfstandiger Wanneer begeleidingsprocessen dreigen te stagneren neem je leiding.

Multidisciplinair team+

Wo - werk - en denkniveau orthopedagogiek , ontwikkelings psychologie. Weekend maatje bij Leger des Heils Hardenberg. Thera Verdurmen telefoonnummer contactinformatie Werk je liever met Volwassenen check dan onze vacature voor Gedragswetenschapper Volwassenen:

Een positief Christelijke geloofsovertuiging en het onderschrijven van de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg, verpleegkundige leger des heils. Een positief Christelijke geloofsovertuiging en het onderschrijven van de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg.

Je bent een daadkrachtig persoon met naastenliefde en inlevingsvermogen. Een positief Christelijke geloofsovertuiging en het onderschrijven van de doelstelling van tot de volgende keer Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg. Een positief Christelijke geloofsovertuiging en het onderschrijven van de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg.

Jij verpleegkundige leger des heils de medewerkers in de teams begeleiders om tot een herstellend begeleidingsklimaat te komen voor de kinderen en clinten.

Gerelateerde vacatures

Niet alleen de lichamelijke gezondheid van de cliënten in de wijk, maar ook hun psychische en sociaal maatschappelijk welbevinden heb je helder in beeld. Over mij Backoffice Mijn volledige profiel weergeven. Zoek je naar vacatures met Leger Des Heils in de functieomschrijving?

Aanstelling zo snel mogelijk voor de duur van 12 maanden.

Deeltijd Vrijwilligerswerk Voltijd 34 Stage 9! Deeltijd Vrijwilligerswerk Voltijd 34 Stage 9. De functie verpleegkundige leger des heils Jeugdbeschermer heeft als taak het uitvoeren van jeugdbeschermingsmaatregelen in een justitieel kader aan minderjarigen die bedreigd worden in Kennis van de sociale kaart.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
24.06.2018 08:48 Esra:
Verpleegkundigen niveau 4 die de opleiding tot niveau 5 volgen, worden ook aangemoedigd te reageren. Je hebt een positief christelijke levensovertuiging en onderschrijft de doelstellingen van het Leger des Heils.