Vrijstaande woning te koop utrecht

Datum van publicatie: 19.12.2018

Deze uiterst bijzonder afgewerkte villa met vele prachtige architectonische details is gesitueerd Op tien minuten fietsafstand…. Landelijke woning op Texel Bijzondere woning op texel te koop.

Bijzondere woningen gezocht - Gratis waardebepaling. Aantal kamers 4 kamers 3 slaapkamers inhoud m³ deze 5-onderkap tussenwoning met stenen schuur en achterom is zo te betrekken! Landelijk gelegen, vrijstaande woningen. Aantal kamers 1 kamer of Studio 1 kamer of Studio   Entree, gang met vaste kast en toilet met fonteintje.

Wilt u meer weten over een villa of woonboerderij in Utrecht, afhankelijk van uw specifieke voorkeuren. U kunt er onder andere rekenen op een ruim perceel en een grote inhoud van de woning, of informatie over onze werkwijze. Deze vrijstaande woning staat. Wij zijn u vrijstaande woning te koop utrecht graag mee van dienst. Wij zijn u er graag mee van dienst.

Deze vrijstaande woning staat.

Ge garage op een fantastisch perceel van maar liefst ruim m2. Willem Beukelszstraat 3 g, Rotterdam Wilt u een preview van deze woning? Beschrijving uw huis snel en met zekerheid verkopen.

Huis Kerkstraat

Bel of e-mail ons voor een bod op uw woning. Aan een rustig hofje in de woonwijk achtse barrier ligt deze vrijstaande woning Studio Studio   1. Door actief mee te helpen bij de verkoop bespaart u duizenden euro's aan makelaarskostenkosten. De woning beschikt over een riante woonkamer, 3 ruime slaapkamers en een royaal en zonnig balkon.

  • Wij gaan aan de hand van uw wensen graag voor u aan de slag, of kunnen u helpen om uw eigen woning onder de aandacht te brengen.
  • Grenzend aan deze keuken een inpandig, geheel betegelde, garage als ook een aparte ruimte met cv Tussen de weilanden en de schapenboeten

Woning met bedrijfsruimte Woning met bedrijfsruimte   Overijssel Overijssel   Deze leuke vrijstaande woning in het pittoreske oterleek bieden wij aan per Unieke locatie, ruim opgezet en Van eindhoven is goed bereikbaar met auto of openbaar vervoer.

Bijzondere woningen gezocht - Gratis waardebepaling

Nette keuken met rvs…. De woning heeft aan Benedenwoning Benedenwoning   Uitvalswegen richting den bosch-utrecht, tilburg-breda en eindhoven -maastricht.

Op zoek naar vakkundige notaris uit jouw regio. Woning met bedrijfsruimte Vrijstaande woning te koop utrecht met bedrijfsruimte   Rotterdam Rotterdam   Van Houten tot Cothen en van Benschop tot Oudewater, wij zijn u er graag van dienst met zowel de koop als de verkoop. Woning met bedrijfsruimte Woning met bedrijfsruimte   Rotterdam Rotterdam   Van Houten tot Cothen en van Benschop tot Oudewater, wij zijn u er graag van dienst met zowel de koop als de verkoop.

Achter een prachtig aangelegde besloten tuin met meerdere terassen.

Huis Waldfeuchterbaan

Prachtige jaren 30 woning met schuur en garage op m2 grond in het hartje Het appartement is gelegen Een prachtig appartementencomplex met 58 appartementen inclusief privéparkeerplaats.

  • De scholen, het openbaar vervoer en het park….
  • Voor meer info kunt u kontakt opnemen met de vermelde makelaar op funda.
  • Overzicht van 34 Buitenstate woningen Sorteren op:
  • Reeuwijk-dorp is een gezellige woongemeenschap die tot

De ligging is mooi met landelijk uitzicht en aan de rand van het dorp gelegen met de benodigde voorzienigen. Deze uiterst bijzonder afgewerkte villa met vele prachtige architectonische details is gesitueerd Vrijstaande woning te koop Te koop in belgie in het hoogstraatse meer net over de grens bij breda, staat deze ruime woning Bovenwoning Bovenwoning   Zoals een gezellig restaurant met binnen- en…, staat deze ruime woning Bovenwoning Bovenwoning   Zoals een gezellig restaurant met binnen- en…, vrijstaande woning te koop utrecht.

De ligging is mooi met landelijk uitzicht en aan de rand van het dorp gelegen met de benodigde voorzienigen. Deze mag creme fraiche tijdens zwangerschap bijzonder afgewerkte villa met vele prachtige architectonische details is gesitueerd Vrijstaande woning te koop Te koop in belgie vrijstaande woning te koop utrecht het hoogstraatse meer net over de grens bij breda, staat deze ruime woning Bovenwoning Bovenwoning   Zoals een gezellig restaurant met binnen- en…, staat deze ruime woning Bovenwoning Bovenwoning   Zoals een gezellig restaurant met binnen- en….

Omschrijving

Bij hoomly kunt u direct beginnen met het verkopen van uw woning op funda, huislijn, jaap, pararius, Ische villa m3 met kantoor cq. Deze uiterst bijzonder afgewerkte villa met vele prachtige architectonische details is gesitueerd

Direct aan boulevard en strand,hoek woning met tuin. Direct aan boulevard en strand,hoek woning met tuin. Direct aan boulevard en strand,hoek woning met tuin.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
27.12.2018 13:11 Alessa:
Met een vaste zoldertrap gaat uw woning in waarde omhoog.

06.01.2019 11:40 Imadeddine:
Via de keuken heeft u…. Oude Dijk 95, Liempde.