Woord maken met de volgende letters wordfeud

Datum van publicatie: 06.12.2018

De helper website Woorden Maken is een handige tool om Nederlandse woorden te genereren op basis van een aantal letters. Een paar dagen dit verslavende spel gespeeld,,te gek maar na een update krijg ik de melding:

Ik zou het leuk vinden als er een speloptie zou bestaan waarin je tegenstander iets over je zet te zeggen krijgt. Verander de letters en de cijfers totdat je de tekst klaar hebt. Via deze website heb ik al een leuke partij gespeeld met hoolahoola lady en heb net een invite gestuurd naar ankelienb en suzeep.

Iedereen die graag wil winnen nu nog wel ik kan de oefening goed gebruiken! Ik heb de meest recente versie van de lijst geaccepteerde woorden op mijn site gezet: Ruil je omdat het niet anders kan, of aan het begin, bewaar dan de goede letters.

Erik on 03 dec at 1:. Erik on 03 dec at 1:. Erik on 03 dec at 1:. Nu met dezelfde woordenlijst als Wordfeud. Mijn wordfeud wordt er steeds afgegooid.

Maak dan nog een nieuwe laag aan boven alle andere lagen en vul de laag met zwart. Om lijsten met woorden te bekijken gebruik is woordenmeteen.

Welkom bij Wordfeud Zoeken

Petra on 26 aug at 3: Arno on 09 okt at Je kunt natuurlijk eindeloos variëren in het neerleggen van je letters en de achtergrond… leef je lekker uit! MaSt68 on 19 jan at 9: AHiepie on 12 mrt at Op elk letterblokje staat een klein cijfertje dat aangeeft hoe veel punten die letter waard is. Wordfeud zal die persoon dan een uitnodiging voor een potje sturen.

Chatten Door op Chat te klikken kun je chatten met je tegenspeler. Giwi11 on 16 dec at 3: Als ik er niet uit kom gebruik ik http: Eigenlijk zou je Scrabble tekst effect moeten zeggen tegen dit leuke effect maar tegenwoordig speelt iedereen Wordfeud dus vandaar de naam.

Co on 09 dec at 8: In mijn wf lijst niemand. Chatten Door op Chat te klikken kun je chatten met je tegenspeler.

Twittert mee

Bij Android staat chatfunctie onderaan; soort menu van 3 of 4 streepjes, daar op drukken, dan opent zich een klein schermpje met o. Ik weet niet hoe zoiets heet. Joopie on 12 okt at 7: En dan raadt je het nu waarschijnlijk al.

Mogen Spaans, Duits en Zweeds ook niet of is het gewoon een foutje. Rolfv on 16 nov at As on 17 okt at Dubbelklik op de achtergrondlaag en voeg als laagstijl een van de patroontjes toe. Mogen Spaans, Duits en Zweeds ook niet of is het gewoon een foutje.

7 letter woorden

Het geluid kun je instellen bij Notification Ringtone. Rolfv on 16 nov at 9: Maak met de overgebleven of gevonden letters een woord of anagram:

Van de 4 stenen aan de linkerkant lag er 3x een TW. Van de 4 stenen aan de linkerkant lag er 3x een TW. Hoop snel een antwoord, want voor de tegenpartij had het geen zin meer om verder te spelen, alvast Bedankt.

Martin on 18 okt at 6: Zodra je Wordfeud hebt genstalleerd op je mobiele telefoon wordt er naar je e-mail adres gevraagd? Ik heb het als volgt ingesteld:. Van de 4 stenen aan de linkerkant lag er 3x een TW. Martin on 18 okt at 6: Zodra je Wordfeud hebt genstalleerd op je mobiele telefoon wordt er naar je e-mail adres gevraagd. Giwi11 on 16 dec at 3: Naar WordOn Cheat Engels, woord maken met de volgende letters wordfeud.

Voor Scrabble™ en Wordfeud™

Maureen on 06 sep at 4: Bjørn on 28 sep at 9: Ik krijg mijn prullenbak niet meer geleegd en zie bij al mijn tegenspelers rode balletjes met soms wel een getal van 32 instaan. Mijn hoogste woordscore was punten.

WFaddict on 08 jan at 9: Ik raak erg gefrustreerd van dit spel. Hmm… Waarom doet dc en cd en sec het ineens niet meer! Hmm… Waarom doet dc en cd en sec het ineens niet meer.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
13.12.2018 16:59 Allon:
Om de chatfunctie op mijn android telefoon te gebruiken, moet ik even op de naam drukken en dit iets langer ingedrukt houden. Goed voor punten.